Hvordan finder man arbejde som reklamefotograf

Hvordan man finder reklamefotograferings opgaver

Hvis du starter i reklamefotografiet, kan det synes svært at få arbejde og finde klienter. Som en self-starter, har de fleste kommercielle fotografi fagfolk havde at overvinde denne første hurdle, før de kan foretage deres valgte karriere til en succes. Uanset hvilken rolle, du gerne vil spille inden for kommerciel fotografering (freelancer, agenturet lager beholdningerne fotograf eller medarbejder), der er et par tip, du kan følge for at finde arbejde og beskæftigelse.

Hvilket udstyr kræves der

• Kamera, helst digitalt
• En portefølje
• En grad
• Et godt øje
• Opmærksomhed på detaljer
• En pæne og ryddelige udseende
reklamefotograf

Trin 1 – indsamle en portefølje

Ingen klient i verden der søger en reklamefotografering vil tage dig alvorligt medmindre du har en omfattende portefølje til at præsentere for dem. Du skal samle alle tidligere arbejde, du har udført, plus enhver materiel skud, som du har taget, med en kort tekst forklarer formålet med fotografiet og alle detaljer af arbejdet i forbindelse hermed (men ikke inklusive tekniske detaljer vedrørende kamera). Nogle kendte fotografer har angivet feltet ved at indsende deres porteføljer til magasiner og berømte fotografer.

Trin 2 – få en reklamefotograf uddannelse

De fleste erhvervsklienter forventer nogen interesseret i reklamefotografering har en grad eller mindst omfattende erfaring inden for fotografering. Hvis de tager fotografer som medarbejdere, vil de helt sikkert forvente mindst en college grad, og måske mere.
Freelancere og dem, der portræt fotografier vil have for erfaring, enten gennem praksis eller i faglig eller college uddannelsesmæssige programmer. Et pas i en fotografisk grad vil gøre dig mere ønskeligt, og den pædagogiske institution vil sandsynligvis være nyttigt at finde du dit første job. Du kan ganske vist udfylde en portefølje med kursus fotografier.

Trin 3 – bliv en fotograf lærling

Find en lokal fotograf og ansøge om at blive hans lærling, eller besvare en annonce for fotografisk assistenter. Mest professionelle fotografer begyndte deres karriere denne måde ved at knytte til en mere erfaren fotograf og lære tricks af handelen. Dette er særligt nødvendigt i kommerciel fotografering, hvor alt er fokuseret på at gøre objektet se sit bedste. Bliver en assistent kan også lade du opbygge din portefølje samtidig bevare lønnet beskæftigelse. Ud over undervisning du om fotografering, bliver en kommerciel fotograf assistent vil også uddanne du om kører en kommerciel virksomhed: afgørende for dem, der er ved at indlede en freelance karriere af deres egne.

Trin 4 – udvikel dine fotografiske evner

Der er mange kandidater fra fotografering grader og mange andre amatør fotografer, der gerne vil gøre det inden for kommerciel fotografering. Du skal udvikle din egen personlige stil, så du kan skabe noget med det samme genkendes som din egen. Klienter vil udkig efter folk med fantasi og visioner så udvikle din egen måde at se på tingene, at du ud over konkurrencen.

Trin 5 – Gør det godt og bliv anbefalet

Dit første job kunne være din sidste, hvis du ikke foretager et varigt indtryk. Bliver kendt gennem word of mouth er afgørende for at gøre det som en kommerciel fotograf, så lægge på dit bedste tøj, høflig og effektive, og Sørg for at din klient vil anbefale dem til deres venner og forretningsforbindelser.
Advertisements

One thought on “Hvordan finder man arbejde som reklamefotograf

  1. Pingback: Find din egen fotograf stil | Find din fotograf

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s