Find din egen fotograf stil

Hvordan du finder din unikke fotografiske stil?

Hvis du ser gennem porteføljer af nogen af de mest berømte fotografer verdener, strejke én ting du mest. Alle har et unikt udseende, billederne kan være meget forskellige i udseende, men gennem dem alle vil du se en form for identifikation tema. En fotografiske stil kan ses fra grovkornet og blodige realismen i en krig fotograf gennem de surrealistiske, drømmelignende billeder af øverste mode fotografer.

Hvordan udvikler din fotografering?

Godt de første tip for dem begynder rejsen fotografiske er forsøg ikke at oprette en en fra bunden. En ting er at prøve er først at emulere billeder af fotografer, at inspirerer dig. Dette kan lære dig mange nye teknikker, både i kunsten at fotografering og post-produktion, såvel som hjælper dig med at identificere hvilke fotografiske stil er. Dog mens efterligne udseendet af dine ligemænd vil forbedre dine færdigheder, vil det ikke hjælpe dig med at udvikle din egen stil alene.
find din fotograf

Fotografer, fotografer og fotografer!

Den nemmeste måde at udvikle en stil er at tage billeder, konstant og ofte. Tage billeder at du nyder det, portrætter, rejse skud, dokumentar. Hvornår finder du et område med fotografering, du nyde og vigtigere, at du tror, du tager gode billeder i, så koncentrere sig om at. Den første regel af udvikle en stil er føreren af en handel ikke stikket af alle.
Begynd at tage billeder i dit valgte felt, vær ikke bange for at eksperimentere, bruge forskellige vinkler, linser, engagementer eller belysning men bo inden for det begrænsede område. For eksempel hvis du nyde rejse fotografering, koncentrere sig om alle område inden for dette, med alle midler forsøge studio portrætter eller arkitektur men koncentrere de fleste af dine bestræbelser på rejser.
Når du begynder at opbygge en samling af billeder, bruge tid på at sidde og se på alle billederne du har taget fra starten af din fotografiske rejse til nutiden. Din allerførste billeder vil sandsynligvis vise nogle naivitet i færdigheder, men du kan muligvis, selv på dette stadium, at se en slags ensartethed og sammenhæng gennem billederne.
Se yderligere gennem din seneste billeder og se hvis dette tema har udøvet og forbedret. Hvis du er så sub-consciously begyndt at udvikle din egen stil. Nu du har identificeret det, du har brug at finpudse i på hvad gør den unik og forbedre den.

Hvad kan man overveje i fotograferingen?

Det kunne godt være noget så simpelt som refleksioner – måske du har bemærket en masse af dine billeder indeholde refleksioner i søer, windows eller spejle. Du har måske bemærket, at mange af billederne er skudt i lav kontrast flad lyssætning af forladte bygninger, måske der er en enkelt farve, der er fremherskende i dine skud. En fotograf, som jeg ved har cykler i mange af de skud, han tager. Uanset den sammenkædede faktor er, bør det være noget, der fortsætter med at inspirere dig til at tage flere billeder og også at skubbe grænserne yderligere og yderligere for at se, hvor langt du kan gå uden at kompromittere din egen stil.

Ikke forsere noget!

Én ting du ikke bør gøre dog er presse dig selv for hårdt. Det øjeblik, du begynder at fokusere for meget på en fotografi vil være den tid, det begynder at falde fra hinanden. Din stil, bør være noget, der kommer naturligt, noget, som din er helt på brugervenlighed med. Når du kigger gennem Søgeren, bør din bevidste tanke om sammensætning, og de tekniske aspekter af shot, din stil bør være helt underbevidste.
Så sammenfattende, for at udvikle din egen stil, inspireret af, men ikke emulere dine ligemænd, skyde, skyde og skyde nogle flere inden for fotografering, du er mest hjemme med og søge de sammenkædede faktorer i billederne fra starten af din fotografiske rejse. Det vil ikke ske natten over, det ikke sker i et par måneder, til de fleste af os det vil tage flere år, før vi begynder at se et tema, der kører gennem vores billeder, men når du ser det, du føler en dyb og varig følelse af præstation.

One thought on “Find din egen fotograf stil

Leave a comment